Ez az oldal feltöltés alatt áll. A hiányos információért elnézést kérünk! Termékeinkről érdeklődjön telefonon: +36 30 943 9898

Cicáknak és kutyáknak

Foresto nyakörvek

Bolhák, kullancsok, és szőrtetvesség elleni védelem akár 8 hónapig. A szagtalan és vízálló nyakörv folyamatosan, alacsony dózisokban bocsátja ki a hatóanyagokat.

A nyakörv érintkezés révén fejti ki hatását, így az élősködőknek nem kell megcsípniük kedvencét ahhoz, hogy a hatóanyag végezzen velük. Továbbá csípés elmaradásával csökkenti a paraziták által terjesztett betegségek kockázatát is.

Kérje állatpatikánkban!

Gyógyszerek

Gyógyhatású készítmények

Gyógytápok, konzervek

Felszerelések

null

Royal Canin gyógytápok

Egészségügyi problémákkal diagnosztizált macskáknak és kutyáknak.
null

Arthrocol Mobility

Komplex ízületvédő kutyáknak
null

Foresto nyakörvek

Cicáknak és kutyáknak

Védje meg kutyáját, cicáját a külső élősködőktől!

A kutyák és macskák egészségét is számos külső élősködők veszélyeztetik. Ezek az ekroparaziták (külső élősködők – például a bolhák, a kullancsok) szabad szemmel is  jól láthatók az állatok bőrén, szőrén.

Nyakörvek kutyáknak és macskáknak

Foresto repellenes kullancs és bolhanyakörv kutyáknak, macskáknak

Foresto repellenes nyakörv bolha és kullancs fertőzésének megelőzésére alkalmas.

A Foresto nyakörv macskáknál és kutyáknál a bolhásság kezelésére és megelőzésére 7-8 hónapon keresztül hatásos. A Foresto használható a bolhacsípés okozta allergiás bőrgyulladás gyógykezelés részeként is. Kullancsfertőzés esetén 8 hónapos, akaricid (ölő) hatással  és repellens (táplálkozás ellenes) aktivitással rendelkezik. Hatékony a lárva- vagy nimfaállapotú, illetve kifejlett kullancsok ellen.

A nagyobb méretű (70 cm) Forest nyakörv 8 kg feletti kutyáknak, míg a kisebb méretű (38 cm) 8 kg alatti kutyáknak és macskáknak ajánlott.

A nyakörvet lazán helyezze fel az állat nyakára, a nyak bőre és a nyakörv között kétujjnyi hely maradjon. A nyakörv végét dugja át a bújtatón és vágja le a 2 cm-nél hosszab túllógó részt!

A Foresto nyakörvet ne alkalmazza:

 • 10 hetesnél fiatalabb macskákon,
 • 7 hetesnél fiatalabb kölyökkutyákon,
 • a hatóanyagokkal vagy bármely segédanyaggal szembeni túlérzékenység esetén.

Bolfo nyakörv bolha és kullancs ellen kutyáknak és macskáknak

Bolfo nyakörv bolha és kullancs fertőzésének megelőzésére és megszüntetésére alkalmas. A nyakörv bolhák ellen 4 hónapig hatékony, a kullancsok elleni hatása 10 hétig tart.

A nagyobb méretű (70 cm) Bolfo nyakörv 10-40 testtömeg kg közötti kutyáknak, míg a kisebb méretű (38 cm) 10 testtömeg kg alatti kutyáknak és macskáknak ajánlott.

A nyakörvet lazán helyezze fel az állat nyakára, a nyak bőre és a nyakörv között kétujjnyi hely maradjon. A nyakörv végét dugja át a bújtatón. Ha a nyakörv túl hosszú vágjon le a végéből!

Ha kedcenve a nyakörv darabját véletlen lenyelte pupilla szűkület, hányás, nyálzás, hasmenés léphet fel, azonnal forduljon állatorvoshoz!

A nyakörv viselése alatt ne kezelje az állatot más külső élősködő elleni szerrel!

A Bolfo nyakörvet ne alkalmazza:

 • szoptató állaton,
 • 3 hónaposnál fiatalabb kölykön,
 • nagyfelületű bőrsérülés esetén,
 • ne alkalmazza beteg, vagy lábadozó állatokon,
 • a hatóanyagokkal vagy bármely segédanyaggal szembeni túlérzékenység esetén.

Biospotix nyakörv kutyáknak

A Biospotix nyakörv egy bolha- és kullancsriasztó hatással rendelkező készítmény. 100%-ig természetes és hatékony megoldást ígér a külső élősködők ellen. A gerániumolaj alapú Biospotix nyakörv folyamatos viselés esetén 90 napig elriasztja a bolhákat, 38 napig a kullancsokat. Továbbá védelmet nyújt szúnyogok, tetvek és egyéb külső élősködők ellen.

Két méretben érhető el:

 • 38 cm a kistestű kutyáknak,
 • 75 cm a nagytestű kutyáknak.

A nyakörvet lazán helyezze fel az állat nyakára úgy, hogy két ujja a nyakörv alá férjen. Csatolja be a nyakörvet, a feleslegesen lelógó részt vágja le.

A Biospotix nyakörvet ne alkalmazza:

 •  2 hónaposnál fiatalabb állatokon,
 • a hatóanyagokkal vagy bármely segédanyaggal szembeni túlérzékenység esetén.

Kiltix nyakörv bolha és kullancs ellen kutyáknak

A Kiltix nyakörv kutyák kullancs-, valamint bolhafertőzésének megelőzésére és megszüntetésére alkalmas. A nyakörv a feltétel után 24 órával fejti ki hatását. A Kiltix nyakörv elpusztítja a kullancsok lárváit, nimfáit és felnőtt alakjait, valamint a kifejlett bolhákat is.

A kullancsok és bolhák ellen folyamatos viselés mellett akár 7 hónapon keresztül hatásos. A hatékonyság szintjét és időtartamát befolyásolja a kutya szőrzetének állapota és hosszúsága, a kutya aktivitása és a fertőzöttség mértéke.

3 méretben érhető el:

 • S-es 38 cm kistestű kutyák számára,
 • M-es 53 cm közepestestű kutyák számára,
 • L-es 70 cm nagytestű kutyák számára.

Vemhesség és szoptatás időszaka alatt is használható.

A Kiltix nyakörvet lazán helyezze fel az állat nyakára úgy, hogy a nyak bőre és a nyakörv között kétujjnyi hely marad. A nyakörv végét dugja át a bújtatón.

A Kiltix nyakörvet

 • ne használja 3 hónapnál fiatalabb kölyökkutyákon,
 • macskákon,
 • fürdetés, úsztatás ideje alatt, ugyanis nem vízálló.

Scalibor nyakörv kullancs és szúnyogok ellen kutyáknak

A Scalibor kullancs és szúnyogok elleni nyakörv kutyák számára készült. A nyakörv 5 hónapig tartó védelmet biztosít a kullancsok és szúnyogok ellen.

Két méretben érhető el:

 • 48 cm kis és közepes testű kutyáknak,
 • 65 cm nagytestű kutyáknak.

Helyezze a nyakörvet a kutya nyakára úgy, hogy két ujja férjen el a nyakörv és a nyak között. Csúsztassa át a nyakörvet a csaton keresztül és az 5 cm-nél hosszabb szabadon álló részt vágja le!

Ha a kutya véletlenül megenné a nyakörvet, a következő tünetekre lehet számítani: inkordinált mozgás, remegés, nyálzás, hányás, a hátsórész merevsége. Ebben az esetben forduljon állatorvoshoz!

Ne alkalmazza:

 • hét hetes kornál fiatalabb kutyakölykökön,
 • vemhesség vagy laktáció esetén,
 • ha a kutyán látható bőrsérülés van,
 • a hatóanyagokkal, vagy bármely segédanyaggal szembeni túlérzékenység esetén,
 • macskákon.
Rácsepegtető oldatok kutyáknak és macskáknak

Advantix Spot On kutyáknak

Az Advantix Spot On egy repellens hatású rácsöpögtető oldat kutyák számára.

Bolhásság kezelésére és megelőzésére alkalmas: a kutyán élősködő bolhák a kezelést követő egy napon belül elpusztulnak. Négy hétig véd az újra fertőződés ellen. A készítmény felhasználható a bolhacsípés okozta allergiás bõrgyulladás kezelés részeként.

A termék három-négy héten át tartó akaricid és repellenes hatással rendelkezik kullancs fajtájától függően. A kezelés időpontjában a kutyán levő kullancsok a kezelés után még két napig is életben maradhatnak, láthatóak maradnak a kutya bőrébe fúródva. Ezért javasolt a kullancsok eltávolítása a kezelés időpontjában a további vérszívás megakadályozása céljából.

Az Advantix spot on két-négy hétig véd a szúnyog fajátjától függően.

4 méretben érhető el:

 • 4 kg alatti kutyáknak,
 • 4-10 kg közötti kutyáknak,
 • 10-25 kg közötti kutyáknak,
 • 25 kg feletti kutyáknak.

Ne alkalmazza:

 • 7 hetesnél fiatalabb és 1,5 kg-nál kisebb testtömegû kutyakölykökön,
 • a hatóanyagokkal szembeni ismert túlérzékenység esetén.
 • macskákon.

Vectra 3D rácsepegtető oldalt kutyáknak

A Vectra 3D rácsepegtető oldat elpusztítja az állaton levő bolhákat és egy hónapig véd a bolhákkal való újra fertőződés ellen.  A készítmény az alkalmazást követő két hónapig megakadályozza a bolhák szaporodását a peték kikelésének és a kifejlett alakok kialakulásnak gátlása révén.

Elpusztítja és távol tartja a kullancsokat egy hónapig. Előfordulhat, hogy az alkalmazás időpontjában már a kutyán levő kullancsok közül nem mindegyik pusztul el a kezelést követő első 48 óra alatt, de várhatóan egy héten belül valamennyi kullancs elpusztul. A kullancsok eltávolításához javasolt egy megfelelő kullancskiszedő eszközt használni. A kezelés ellenére egy-egy kullancs megtapadhat a kutyán. Ezért a kullancsok által terjesztett fertőző betegségek átvitele nem zárható ki teljesen.

Egy hónapig megakadályozza a csípést a repülő rovarok, úgymint a lepkeszúnyogok, a szúnyogok és a szuronyos istállólegyek esetében. Hasonlóan, az alkalmazás után egy hónapig tartó ölő hatást biztosít a szúnyogok és a szuronyos istállólegyek esetében.

A Vectra 3D rácsepegtető oldat hatékonyan védi úsztatás, fürdetés esetén is.

5 méretben érhető el:

 • XS-es 1,5 – 4 kg kistestű kutyáknak,
 • S-es 4-10 kg kistestű kutyáknak,
 • M-es 10-25 kg közepes testű kutyáknak,
 • L-es 25-40 kg nagytestű kutyáknak,
 • XL-es 40kg felett óriás testű kutyáknak.

Ügyelni kell arra, hogy az állatgyógyászati készítményt csak a kutya ép (sérülésmentes) bőrfelületén alkalmazza.

Ne alkalmazza:

 • 7 hetesnél fiatalabb vagy 1,5 kg-nál kisebb testtömegű kutyákon,
 • a hatóanyagokkal vagy bármely segédanyaggal szembeni túlérzékenység esetén,
 • macskákon.

Vényköteles külső élősködők elleni készítményekről érdeklődjön patikánkban!

Védje meg kedvencét a belső élősködők ellen!

Drontal Plus ízesített féreghajtó kutyáknak

A Drontal Plus ízesített féreghajtó tabletta a felnőtt kutyák számára készült. A széles hatássprektumú férghajtó termékek közé tartozik. Védelmet biztosít fonálférgek, galandférgek és Gardia fajok ellen.

A marhás ízesítés miatt szívesen lenyeli kedvence a tablettát, amit célszerű étkezés előtt beadni. Fonál- és galandférgek esetén az újrafertőzés veszélye miatt érdemes 3 havonta megismételni a kezelés. Giarda fertőzés esetén forduljon állatorvosainkhoz!

Nem alkalmazható a készítmény hatóanyagaival vagy bármely segédanyagával szembeni túlérzékenység esetén, a vemhesség első két harmadában, illetve 2 kg-nál kisebb testömegű kutyákon.

Nagyon ritka esetekben enyhe emésztőszervi zavarok (pl.: hányás, hasmenés) előfordulhatnak.

Drontal Plus Puppy féreghajtó szuszpenzió kölyök kutyáknak

A Drontal Plus Puppy féreghajtó szuszpenzió a kölyök kutyák számára készült. A széles hatássprektumú férghajtó termékek közé tartozik. Védelmet biztosít fonálférgek, orsóférgek, kampsófejű férgek, és ostrorférgek ellen.

A Drontal Plus Puppy féreghajtó szuszpenzió 2 hetes kortól biztonságosan adható. A kezeléseket 2 hetenként ajánlatos megismételni a 12. hétig. Ez után elegendő havonta egyszer adni, majd 6 hónapos kortól megfelelő tablettás kezelésre lehet átváltani.

A folyékony halmazállapot miatt könnyen adagolható. A fecskendővel szívja fel a testtömeg alapján (1 ml/ttkg) szükséges mennyiséget. A szuszpenzió eleséghez keverve, vagy a fecskendővel közvetlenül is beadható a szájon keresztül

Nem alkalmazható a készítmény hatóanyagaival vagy bármely segédanyagával szembeni túlérzékenység esetén, illetve piperazin tartalmú készítménnyel. 2 hétnél fiatalabb kölyköknek és 0,6 kg-nál kisebb testtömegű kutyáknak nem adható.

Nagyon ritka esetekben enyhe emésztőszervi zavarok (pl.: hányás, hasmenés) előfordulhatnak.

Védje kedvence immunrendszerét!

Béres Minera Csepp kutyáknak

DMGuard Immunerősítő vitaminnal

DMGuard T2 Immunerősítő

ImmunoVet Pets ízesített immunerősítő tabletta kutyáknak és macskáknak

ImmunoVet Pets granulátum természetes immunerősítő kutyáknak és macskáknak

Vetri DMG Liquid

Petshop

Tápok, eledelek,  jutalomfalatok, felszerelések, higiéniai és ápolási termékek közül válogathatnak a gazdik.