Turul Állatkórház és Patika

Munkatársaink

Dr. Milei László – ügyvezető – klinikus állatorvos

Tel.: 06 30 5511346

1984- ben szereztem meg az állatorvosi diplomámat Budapesten. Gyakornokként  a gödöllői és a  ceglédi  állatkórházakban, majd  az állatorvosi egyetem szülészeti tanszékén szereztem tapasztalatokat. 1990-ben Münchenben német állatorvosi diplomát szereztem. Több évig dolgoztam Bajorországban, kisállat és haszonállat rendelőkben. 1993-tól Puchheim-ban (München) saját kisállat rendelőt nyitottam.  2009-ben alapítója voltam Veresegyházon a Turul Állatorvosi Rendelő és Állatpatikának, majd 2013-ban megnyitottuk a  gödöllői Turul Állatorvosi Rendelő és Állatpatikát.

Kedveltebb területek:  Alternatív medicina, sebészet, bőrgyógyászat

dr. Székely Dániel – kisállatgyógyász szakállatorvos, kórházvezető

Tel.: 06 30 5888590

Állatorvosi diplomámat 2007-ben szereztem a SZIE Állatorvos-tudományi Karán, Budapesten. Klinikai gyakorlatomat Hollandiában, az utrechti egyetem kisállat klinikáján, majd a budapesi állatorvosi egyetem belgyógyászatán szereztem. Több nagy forgalmú budapesti klinikán (Non-stop Állatkórház, Csepeli Állategészségügyi Központ, Körönd Állatorvosi Rendelő), majd a gödi Profivet Állatkórházban szereztem széleskörű tapasztalatot a kedvenc állatok konzervatív, ill. sebészeti ellátása terén. 2014-ben csatlakoztam a rendelői csapathoz. 2017-ben sikeresen vizsgáztam és kisállatgyógyász szakállatorvosi diplomát szereztem

Kedveltebb területeim: sebészet, ultrahang- ill. röntgen-diagnosztika, egzotikus páciensek ellátása

dr. Bata Viktória – klinikus állatorvos

Tel.: 06 30 8228560

Állatorvosi diplomámat, mely egyben felsőfokú vadgazdálkodási képzettség is, a Szent István egyetem állatorvos-tudományi karán kaptam 2011-ben. Első tapasztalataimat diákéveimben budapesti kisállatrendelőkben szereztem, majd főállású állatorvosként több éven keresztül a Bajavet Állatorvosi Rendelő dolgoztam, és képeztem tovább magam. 2015-től pedig a Turul Állatorvosi Rendelő csapatát erősítem.

Kedvelt területeim közé tartoznak az egzotikus állatok és a szülészet.

dr. Knyihár Viktória – klinikus állatorvos

Tel.: 06 30 6590447

2015 márciusában végeztem a budapesti Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Karán, és ekkor csatlakoztam a rendelő csapatához is. Az egyetemi évek alatt gyakorlataimat Budapesten, Békéscsabán és Hannoverben töltöttem, jelenleg pedig az egyetem Belgyógyászati Tanszékének gyakornoki programjában is részt veszek.

Elsősorban a kisállat-gyógyászat alkotja a főbb érdeklődési körömet, azon belül is a belgyógyászat és az egzotikus állatok gyógyászata.

dr. Csizmadia Petra – klinikus állatorvos

Tel.: 06 30 1851030

A diplomámat a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Karán szereztem 2013-ban. Az egyetem alatt a legtöbb szabadidőmet az egyetem sebészeti klinikáján töltöttem. Így mind lágysebészetben, mind csontsebészetben sikerült elsajátítanom a legújabb műtéti technikákat. Tanulmányaim során volt szerencsém 2 hónapot eltölteni az Egyesült Államokban, Phoenix-ben egy állatorvosi klinikán. A diploma megszerzése után széleskörű tapasztalatot szereztem Szekszárdon a Központi Állatkórházban majd Budapesten a Napkelet Állatorvosi Rendelőben.

Az ortopédia és a csontsebészet áll hozzám a legközelebb. A sebészeten kívül a kedvenc területeim közé tartozik még az ultrahang- és röntgen diagnosztika.

dr. Kálnai Paula – klinikus állatorvos

Tel.: 06 30 3010696

2016 februárjában szereztem állatorvosi diplomát és felsőfokú vadgazdálkodási képesítést a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Karán. 2016 júniusában csatlakoztam a Turul Állatorvosi Rendelőhöz, ahol már pályakezdésem előtt is 2 évig gyakornokként segíthettem, és így széles körű klinikai tapasztalatot szereztem. Az egyetemi évek alatt lehetőségem nyílt a hannoveri és a genti kisállat klinika munkálataiba is bekapcsolódni.

Kedveltebb területeim közé tartozik a képalkotó diagnosztika és az egzotikus állatok gyógyászata

dr. Kürtös Gergő – klinikus állatorvos

Tel.: 06 30 3010718

Diplomámat 2016-ban szereztem a SZIE Állatorvos-tudományi Karán. Már a tanulás mellett is rendszeresen asszisztáltam egy vidéki vegyes állatorvosi praxisban, az egyetem évei alatt kezdtem érdeklődni a kisállatok belgyógyászata iránt. Az államvizsga után 3 hónapot töltöttem Belgiumban, ahol a Genti Egyetem Kisállatklinikájának munkájában vehettem részt gyakornokként. Hazatérésem után csatlakoztam a Turul Állatorvosi Rendelő csapatához.

Kedvelt területek: belgyógyászat, labordiagnosztika, bőrgyógyászat

dr. Pesák Linda – klinikus állatorvos

Tel.: 06 30 1860442

1984-ben születtem Budapesten. A középiskola elvégzése után felvételt nyertem a SZIE Állatorvos Tudományi Karára (ma: Állatorvosi Egyetem). Végzősként egy fél évet a müncheni állatorvosi egyetemen kisállat klinikáján töltöttem el. A diplomám megszerzése után egy lakóhelyemhez közel eső rendelőben dolgoztam, ahol a társállatok mellett, haszonállatok kezelésébe is nyerhettem némi betekintést.

2012 októberétől a máltai Centru San Frangisk állami kisállatkórház rezidens állatorvosa voltam. A szigeten eltöltött egy év alatt számos külföldi állatorvost, hallgatót, gyakornokot ismertem meg, és általuk különböző protokollokat, kezelési módszereket, műtéti technikákat sajátíthattam el. Ezután a Juhász Tamás Kisállatkórházban eltöltött 3 év alatt emelhettem magasabb szintre a már megszerzett tudásomat. A nagy esetszámnak köszönhetően a sürgősségi betegellátásban, ortopédiában, műszeres és labordiagnosztikában fejlődtem sokat.

2017 július óta vagyok tagja a Turul Állatkórház csapatának.

Munkám során nagy hangsúlyt fektetek a tulajdonosokkal való kommunikációra, hogy a legoptimálisabb szolgáltatást ill. kezelést közösen határozhassuk meg. Fontosnak tartom a rendszeres állatorvosi viziteket, melyekkel egyes betegségek hamarabb diagnosztizálhatók, így kedvenceink a lehető legtovább élhetnek egészséges, kiegyensúlyozott életet.

Kedvelt területeim: ultrahang diagnosztika, kardiológia, laborgiagnosztika, sürgősségi betegellátás, lágyszervi sebészet.

dr. Surányi Nina – klinikus állatorvos

 
Ferenczi Valéria – cégvezető – gazdasági vezető
Jánosi Henrietta – asszisztens, patikus
Schultz Renáta – asszisztens, patikus
Fekete Andrea – kozmetikus
Dávid Barbara – kozmetikus, asszisztens
Péter Gabriella – asszisztens, patikus
Guba Vivien – asszisztens, patikus
Varga Dalma – asszisztens, patikus